Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Το Δίκτυο Πολιτών Ηρακλείου διοργανώνει διάθεση προϊόντων, χωρίς μεσάζοντες την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 στην Παναγίτσα.

Από παραγωγούς και συνεταιρισμούς σε καταναλωτές.
    
   Υψηλής ποιότητας- και βιολογικά- προϊόντα από νέους αγρότες,  συνεταιρισμούς και οικολογικά αγροκτήματα εξασφάλισε για τους πολίτες του Ηρακλείου, η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης του «Δικτύου Πολιτών Ηρακλείου, Αξιοπρέπεια, Αντίσταση, Αλληλεγγύη» .
Η διάθεση πολλών και διαφορετικών προϊόντων από βιολογικά λαχανικά εποχής και όσπρια έως προϊόντα ντομάτας και καφέ ή ζάχαρης από ζαχαροκάλαμο θα πραγματοποιηθεί  την  Κυριακή 6 Απριλίου, στην περιοχή της Παναγίτσας, από τις 9π.μ έως τις 2μ.μ. Οι τιμές όλων των προϊόντων, ακόμα και των βιολογικών, είναι χαμηλές και δίκαιες. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε πως τα βιολογικά όσπρια από το Φενεό Κορινθίας πωλούνται τα 2,2 κιλά προς 5 Ευρώ.
  Η διάθεση των προϊόντων από παραγωγούς είναι κυριολεκτικά χωρίς μεσάζοντες καθώς δεν μεσολαβεί καμιά εταιρία, όπως η εταιρία «Κοινωνική Εξέλιξη» που μεσολαβεί μεταξύ των παραγωγών, του Δήμου Ηρακλείου ( δραστηριοποιείται και στους δήμους Κηφισιάς, Χαλανδρίου κ.α ) και πολιτών. Ήδη έχουν κατατεθεί ερωτηματικά για τα οφέλη που αποκομίζει ως  μεσάζοντας η εν λόγω εταιρία, καθώς διαδίδεται από τους ίδιους τους παραγωγούς ότι καταβάλουν  το 5% επί των εισπράξεών τους.

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε πως από τα προϊόντα που θα διατεθούν σε διοργάνωση της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης του Δικτύου Πολιτών στους καταναλωτές, ένα ποσοστό από αυτά (περίπου 2%) θα διατεθεί για την κάλυψη άμεσων αναγκών πολιτών. 

Για να κατεβάσετε το αρχείο, πατήστε εδώ


Οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν:   
Μέχρι την Τετάρτη 2 Απριλίου 2014 στις 14.00

Χειρόγραφα στα γραφεία του Δικτύου Πολιτών Πεύκων 8  – 
Πλατεία Έρωτος, Ηράκλειο                                                        
Ηλεκτρονικά στο diktiopoliton@gmail.com                                                                                                            
Η διάθεση των προϊόντων θα γίνει την Κυριακή 6/4/2014, 
ώρα 09:00 με 14:00 στην περιοχή Παναγίτσα. 
(πληροφορίες: 6981003828, 6079795966, 6946591968)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου