Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Δελτίο τύπου από την Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Ηρακλείου


Ηράκλειο Αττικής,
Παρασκευή 28 Μάρτη 2014

Με έκπληξη είδαμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να αναπαράγεται - μετά από δέκα μήνες - το περσινό δελτίο τύπου μας για το διήμερο αντιφασιστικών δράσεων.


 Συγκεκριμένα, σελίδα στο facebook Δημοτικής Παράταξης του Ηρακλείου δημιούργησε δική της διαδικτυακή εκδήλωση με υλικό το δελτίο τύπου μας από τον Ιούνη του 2013 και τη σχετική αφίσα της Αντιφασιστικής Πρωτοβουλίας Ηρακλείου.

Καλωσορίζουμε οποιαδήποτε αντιφασιστικά αντανακλαστικά επιδεικνύουν οι δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας.

Δηλώνουμε όμως ότι:

-   Δεν μπορεί να γίνεται καπηλεία μιας κοπιαστικής προσπάθειας που έχουμε κάνει σαν Αντιφασιστική Πρωτοβουλία. Δεν μπορεί να υπάρχει τέτοια έλλειψη ιδεών και όρεξης!
-   Δεν μπορεί κάποιοι να μην έχουν επικοινωνήσει ποτέ μαζί μας και παράλληλα να διαδίδουν ότι αυτοί έχουν φτιάξει την Πρωτοβουλία.
-     Δεν γίνεται κάποιος να δηλώνει  «κολώνα» της Πρωτοβουλίας και να μην την έχει στηρίξει ποτέ έμπρακτα. Στήριξη, για παράδειγμα, όπως αυτή που έχουν προσφέρει μέλη άλλης δημοτικής παράταξης, με τη φυσική τους παρουσία και την προβολή των δράσεων της Πρωτοβουλίας με κάθε διαθέσιμο σε αυτούς πόρο.

Θεωρούμε αυτονόητη την απόσυρση της προαναφερθείσας εκδήλωσης από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι εδώ σταματάει η προεκλογική καπηλεία της Πρωτοβουλίας μας και δεν θα χρειαστεί ξανά να αφιερώσουμε χρόνο στο ζήτημα. Χρόνο που θέλουμε να αφιερώσουμε εξ’ ολοκλήρου στην πάλη ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές και στην ανάπτυξη ενός μαζικού αντιφασιστικού μετώπου σε κάθε γειτονιά και σχολείο της πόλης μας.

Τέλος, ενημερώνουμε ότι η Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Ηρακλείου Αττικής διαθέτει από πέρυσι δική της σελίδα στο facebook (https://www.facebook.com/AntifasistikiProtovouliaIrakleioAttikis) και έχει δημιουργήσει δικό της blog  (http://antifasistikiprotovoulia.blogspot.gr).


1 σχόλιο:

  1. Θα έπρεπε να αναφέρετε ποια δημοτική κίνηση καπηλεύτηκε την πρωτοβουλία άλλων!
    Μήπως είναι η ίδια δημοτική κίνηση που δημοσιοποιεί τη στήριξη απο τους ΑΝΕΛ χωρίς αυτό να ισχύει. Φυσικά, αναφέρομαι στην ΠΝΟΗ του κ. Κουτρούλη μιας και, όλοι το ξέρουμε, αυτοί ανάρτησαν την εκδήλωση αυτή ως δική τους και όταν τους το επισημάναμε , δεν μπήκαν καν στον κόπο να δικαιολογηθούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή