Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Δημοκρατική Απάντηση στα διλήμματα της κάλπης του β΄ γύρου των Αυτοδιοικητικών Εκλογών


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δίκτυο Πολιτών Ηρακλείου Αττικής ευχαριστεί  από καρδιάς όλες και όλους, που μας εμπιστεύθηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μάη 2019.

Δώσαμε  έναν δύσκολο αγώνα απέναντι σε παγιωμένους μηχανισμούς πολλών ετών στα δημοτικά πράγματα της πόλης βασισμένους σε παλαιοκομματικές και ρουσφετολογικές λογικές, αλλά και σε νέα φαινόμενα όπως μεταφερόμενων ΟΝΝΕΔΙΤΩΝ φίλων του Άδωνι Γεωργιάδη.

Η μάχη για μια σύγχρονη και δημοκρατική Τοπική Αυτοδιοίκηση συνεχίζεται και στον β’ γύρο των εκλογών και στις περιφερειακές εκλογές όπου αντιπαρατίθενται από τη μια πλευρά η ΔΥΝΑΜΗΣ ΖΩΗΣ της Ρένας Δούρου -που την περασμένη πενταετία βοήθησε ουσιαστικά το Ηράκλειο εγκρίνοντας χρηματοδοτήσεις για σημαντικά έργα στην πόλη μας -και από την άλλη ο εκπρόσωπος του παλαιού πολιτικού συστήματος και της εκκωφαντικής απραξίας Γιώργος Πατούλης.

Το Δίκτυο Πολιτών θεωρεί ότι οι πολίτες του Ηρακλείου πρέπει να δώσουν ΞΕΚΑΘΑΡΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ  στα διλήμματα της κάλπης στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και οποιαδήποτε προσπάθεια χρησιμοποίησης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για ευρύτερες πολιτικές και κομματικές επιδιώξεις -θα πρέπει να βρει απέναντί της, όλο τον δημοκρατικό λαό του Ηρακλείου.

Το Δίκτυο Πολιτών με πίστη στις αρχές και τις αξίες που διαπνέουν την παράταξη μας, δεσμεύεται ότι μέσα από την αυξημένη σε συμβούλους παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο θα βρεθεί δίπλα στους πολίτες του Ηρακλείου με στόχο μια πόλη φιλική και όμορφη.
Μια πόλη που αξίζει να ζούμε.
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου