Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Αιμιλία Τζίβα στις Δημοτικές Διαπλοκές: «Ξεκινάμε την πορεία προς την νίκη!»


Πηγή:  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94fm

Ανοιχτό κάλεσμα στις δημοκρατικές δυνάμεις της πόλης για συνεργασία και συμμετοχή βάσει αρχών και προγραμματικών συγκλίσεων με το «Δίκτυο Πολιτών Ηρακλείου Αττικής» απευθύνει η υποψήφια δήμαρχος Αιμιλία Τζίβα, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον Επικοινωνία 94FM και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

«Είναι τιμή μου να ηγηθώ μιας δυνατής ομάδας ανθρώπων σε μία πορεία νίκης στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής. Είμαι μέλος σε μία παράταξη με αρχές και αξίες και το ψηφοδέλτιό μας είναι ανοιχτό σε όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις της πόλης, πάντα στο πλαίσιο αυτών των αρχών και των αξιών», τόνισε μεταξύ άλλων η κ. Τζίβα.



Η ίδια αφού εξήρε την πορεία της προκατόχου της Ειρήνης Κατσινοπούλου στην ηγεσία του «Δικτύου Πολιτών» εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν στην μεταπήδηση από τα έδρανα της Περιφέρειας Αττικής στην πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής.

Μιλώντας για τη μέχρι σήμερα συνεργασία της Περιφέρειας με το Δήμο Ηρακλείου, η Αιμ. Τζίβα δήλωσε πως προχωράνε κάποια πράγματα, αλλά θα μπορούσαν να προχωρήσουν αρκετά περισσότερα…

«Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι ένας δήμος να είναι σοβαρός στο σχεδιασμό που κάνει. Απαιτείται σοβαρότητα, μελέτη, τεχνογνωσία και επιστημονικό προσωπικό», σημείωσε η επικεφαλής του Δικτύου Πολιτών.

Αναφορικά με το έργο της παρούσας δημοτικής αρχής του Νίκου Μπάμπαλου, η κ. Τζίβα υποστήριξε ότι έχουν γίνει κάποια πράγματα, αλλά μπορούν να γίνουν και άλλα.

«Το Ηράκλειο είναι ένας δήμος που έχει δομές και αυτό δεν αμφισβητείται. Έχουμε όμως την ιδιαιτερότητα κάθε γειτονιά να είναι και μια μικρή πολιτεία. Υπάρχουν χαλασμένοι δρόμοι, δεν υπάρχουν πεζοδρόμια και γενικά πρέπει να βελτιώσουμε την ουσία και όχι τη βιτρίνα μας», ήταν τα λόγια της Αιμ. Τζίβα.

Τέλος, για το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ηρακλείου Αττικής Επικοινωνία 94FM, η κ. Τζίβα δήλωσε πως είναι τύχη για το δήμο που έχει αυτή την υπηρεσία και δεσμεύτηκε να την κρατήσει και να την αναβαθμίσει.

«Θεωρούμε ότι είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε δημοτικό Ρ/Σ. Ο σταθμός της πόλης μας ακούγεται και τυγχάνει μεγαλύτερης αναγνώρισης απ’ αυτούς που τον ακούνε, παρά απ’ αυτούς που τον έχουν. Πρέπει να αναπτυχθεί και αξιοποιηθεί», κατέληξε η υποψήφια δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου