Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ TΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94 FM"


    

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ραδιοφωνίας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής (ΔΕΡΗΑ) Ταβουλάρης Δημήτρης, Κικίμης Κώστας και Γκρέτσης Τάκης καταγγέλλουν  την απροκάλυπτη ενέργεια της Διοίκησης  αλλά και των  μελών  του Δ.Σ. από τη πλειοψηφούσα παράταξη ,που πίσω από την αόριστη διατύπωση «συζήτηση και λήψη απόφασης για θέματα προσωπικού της ΔΕΡΗΑ» στην ημερήσια διάταξη της 02/04/2018 7ης συνεδρίασης του Δ.Σ, κρυβόταν η ειλημμένη και εκδικητική απόφαση της Διοίκησης να προχωρήσει στην απόλυση της δημοσιογράφου του σταθμού για 17 χρόνια Κουντουρογιάννη Ματίνας.

     Παρά την έντονη αντίθεση μας στο Δ.Σ της επιχείρησης αλλά και του εκπροσώπου των εργαζομένων στο Δ.Σ, σύμφωνα δε με τις υποδείξεις του συμβασιούχου διευθυντή προγράμματος του σταθμού Βασίλη Νομικού, που  δεν είχε την παραμικρή ευθιξία να παραβρεθεί και να παρουσιάσει τις απόψεις του στο Δ.Σ  και παρά της επίμονες μας προσπάθειες για αναβολή του θέματος, πάρθηκε τελικά η απόφαση απόλυσης της δημοσιογράφου με πλειοψηφία χάρη της διπλής ψήφου του προέδρου του Δ.Σ.     

     Θεωρούμε τον πρόεδρο Μαν. Κουτσογιαννάκη ,τα μέλη της πλειοψηφούσας παράταξης, αλλά κυρίως τον ίδιο τον Δήμαρχο Νίκο Μπάμπαλο  υπεύθυνους. Χωρίς να έχουν φέρει μέχρι σήμερα την παραμικρή συζήτηση στο Διοικητικό Συμβούλιο του  Επικοινωνία  για την φυσιογνωμία και το πρόγραμμα του σταθμού , καταπατώντας κάθε έννοια δημοκρατίας και πολιτικής δεοντολογίας υλοποιούν με απόλυτα αυταρχικό τρόπο, το σχέδιο απαξίωσης  της δημοτικής ραδιοφωνίας.
Γιατί στην τελική ανάλυση δεν μπορεί ένας συμβασιούχος στον Επικοινωνία 94 fm να εισηγείται σε ένα αιρετό την απόλυση μονίμου υπαλλήλου και μάλιστα μητέρας 2 ανήλικων παιδιών μονογονεικής οικογένειας

Απαιτούμε άμεσα :
Α) Την ανάκληση της απόλυσης  της Κουντουρογιάννη  Ματίνας.
Β Την  απομάκρυνση και μη ανανέωση της σύμβασης στο Διευθυντή Προγράμματος του Επικοινωνία 94FM Βασίλη Νομικό.

Καλούμε τους συλλόγους των εργαζομένων στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής αλλά και τους Δημοτικούς Συμβούλους, Παρατάξεις και φορείς του Δήμου μας, να προσυπογράψουν την καταγγελία μας.
 
Τέλος  τονίζουμε ότι στεκόμαστε αλληλέγγυοι, πάντα στο πλευρό των εργαζομένων του «Επικοινωνία 94FM».

Τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΡΗΑ
ΤΑΒΟΥΛΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΙΚΙΜΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΓΚΡΕΤΣΗΣ ΤΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου