Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ Δ.Σ.ΤΗΣ Δ.Ε.Ρ.Η.Α. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94FMΣαν Δίκτυο Πολιτών - Ενωτικό Ψηφοδέλτιο, συμμετείχαμε στο προηγούμενο Δ.Σ. με στόχο να συμβάλουμε θετικά αλλά και κριτικά, στην αναγκαία συνέχιση της λειτουργίας αλλά και την ποιοτική αναβάθμιση του δημοτικού ραδιοφώνου, υπερασπιζόμενοι πάντα το δικαίωμα στην ενημέρωση των δημοτών, τα συμφέροντα των εργαζομένων στον Επικοινωνία και την διαφάνεια και τη δημοκρατία, τόσο στη λειτουργία του ΔΣ όσο και στο πρόγραμμα του Επικοινωνία.
Υποχρεωθήκαμε να αποχωρήσουμε με την παραίτηση του εκπροσώπου μας, όταν εξαπολύθηκε από την Διοίκηση του Δήμου αλλά και την πλειοψηφία του ΔΣ κύμα απολύσεων των ήδη εξουθενωμένων οικονομικά και ηθικά εργαζομένων (απλήρωτοι για σχεδόν χρόνο).

Η συμμετοχή μας στην παρούσα θητεία του ΔΣ, δεν αναιρεί σε τίποτα την προηγούμενη στάση μας. Ίσα- ίσα, ακριβώς μέσα στο πνεύμα των ανακοινώσεων μας αλλά και των πολλών τοποθετήσεων και παρεμβάσεων μας μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα κινηθούμε και στο νέο ΔΣ. Άρα η συμμετοχή μας εδώ, τελεί διαρκώς υπό αίρεση και εναπόκειται στην πλειοψηφία του ΔΣ αλλά και τον Δήμαρχο και την Διοίκηση του Δήμου, να αποδείξουν έμπρακτα ότι όντως δεσμεύονται για τη διαφάνεια και τη δημοκρατική λειτουργία του 94 FM.

Καταθέτουμε λοιπόν και παρακαλώ να μπουν στα πρακτικά της συνεδρίασης, τα επίσημα δελτία τύπου μας, που αποτελούν και το πλαίσιο δεσμεύσεων και προτάσεων μας προς τους πολίτες του Ηρακλείου αλλά και τους εργαζομένους του ραδιοφώνου.

Κώστας Κικίμης 

Ηράκλειο Αττικής 07/04/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου