Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Δεληβοριάς, Ζιώγαλας και Καζούλης τραγουδούν για το Κοινωνικό Παντοπωλειο Ηρακλείου Αττικής

Τρεις σημαντικοί καλλιτέχνες, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Βασίλης Καζούλης ενώνουν τις φωνές τους σε μία συναυλία αλληλεγγύης με αντάλλαγμα τρόφιμα που θα ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου. Η συναυλία διοργανώνεται με πρωτοβουλία των Εθελοντών του Δήμου Ηρακλείου.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 30 Ιανουαρίου 2015 και  ώρα 19.00 στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου», που βρίσκεται στην Κουντουριώτη 18 & Νεότητος.
«Οι καλλιτέχνες με την ευαισθησία που τους διακρίνει είναι πάντα δίπλα μας, αφιλοκερδώς, ανταποκρινόμενοι πρόθυμα σε κάθε κάλεσμα κοινωνικής αλληλεγγυης και συνεισφοράς», αναφέρει η πρωτοβουλία στην ανακοίνωση της για την εκδήλωση που θα παρουσιάσει ο ηθοποιός Παναγιώτης Πετράκης.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου γι’αυτό και η είσοδος θα είναι μόνο με τρόφιμα αντί εισιτηρίου.
«Θεωρώντας ότι ο πολιτισμός προάγει τις αξίες του ανθρωπισμού και της προσφοράς ελάτε να αισθανθούμε και πάλι την κοινωνική ζεστασιά βοηθώντας να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα τρόφιμα», είναι το μήνυμα της συναυλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου