Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

Τα γιορτινά του βάζει και ο Δήμος Ηρακλείου ..στη μικρή πλατεία.

Τα γιορτινά της βάζει και φέτος η πόλη του Ηρακλείου Αττικής, καθώς ο Δήμος προγραμματίζει μια σειρά από χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο κέντρο και τις γειτονιές. Καρδιά των εκδηλώσεων θα είναι, όπως πάντα, η κεντρική πλατεία του ΗΣΑΠ όπου στήνεται το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, με γιορτινά σπιτάκια, καρουζέλ και παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους.
Όλα αυτά υπό τους ήχους από τα κάλαντα και άλλων μουσικών και χορευτικών δρώμενων, τα οποία θα λαμβάνουν καθημερινά χώρα στο κέντρο του Ηρακλείου.
Παράλληλα, θεματικές, εορταστικές βραδιές προγραμματίζονται, διάσπαρτες στις ημέρες των Χριστουγέννων, στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο του Δήμου, τόσο από τα μουσικά και πολιτιστικά σύνολα της πόλης, όσο και από καλεσμένους καλλιτέχνες.
Για τις ακριβείς ημερομηνίες των εκδηλώσεων να επισκέπτεστε τις επόμενες μέρες την ιστοσελίδα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής (www.iraklio.gr).
Αυτή είναι η ανακοίνωση των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου που δημοσιεύεται στα τοπικά μέσα της πόλης. Η κεντρική πλατεία, που έχει περιοριστεί πάνω από το θεατράκι του ΗΣΑΠ ήδη ασφυκτιά από το παιδικό τραινάκι, το τραμπολίνο και την "μπαλαρίνα" που έχουν στηθεί. Οι διαβάτες περνάνε ένας-ένας πλάι από κιγκλιδώματα διαμαρτυρόμενοι για τον ελάχιστο χώρο που έχει απομείνει στη μικρή μας πλατεία.Και που να λειτουργήσει η παιχνιδο-πλατεία και να γεμίσει ο τόπος από παιδιά. Ούτε τα καροτσάκια δεν χωράνε να περάσουν! Μόνο αν επιλέξουν το γκαζόν-λασπότοπο που περιβάλλει τους κατ΄ευφημισμόν πλέον διαδρόμους πεζών μπορούν να διέλθουν! Μια βόλτα από την πλατεία θα σας πείσει για τη χριστουγεννιάτικη λειτουργικότητα της !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου