Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Η αναμέτρηση των υποψηφίων δημάρχων Ηρακλείου στον Επικοινωνία FM – ραδιοφωνικό debate την Πέμπτη

Λίγες ημέρες πριν την πρώτη Κυριακή των εκλογών, οι υποψήφιοι δήμαρχοι στο Ηράκλειο Αττικής αντιπαραθέτουν προγράμματα και προτάσεις στον αέρα του Επικοινωνία FM.
Την Πέμπτη 15 Μαΐου, οι Δημοτικές Διαπλοκές έχουν καλέσει και τους 8 επικεφαλής των συνδυασμών που διεκδικούν την ψήφο των Ηρακλειωτών σε μια δίωρη συζήτηση - αναμέτρηση για την αυριανή ημέρα στο Δήμο Ηρακλείου.
Για να πάτε στην κάλπη γνωρίζοντας, συντονιστείτε την Πέμπτη 15 Μαΐου στις 9πμ και μέχρι τις 11πμ στους 94 στα fm. Γιατί η τελική απόφαση είναι δική μας.
Οι δημοτικές εκλογές στον Επικοινωνία FM
Ο Επικοινωνία Fm συντονίζεται για ακόμα μια φορά στον παλμό των δημοτικών εκλογών. Συντονιστείτε και εσείς την Κυριακή 18 Μαΐου, από τις 7μμ, στους 94fm για να ακούτε πρώτοι τα αποτελέσματα της κάλπης στον δικό σας δήμο. Οι Δημοτικές Διαπλοκές και η δημοσιογραφική ομάδα του Επικοινωνία, με την πείρα της κάλυψης των γεγονότων στους δήμους της Αττικής, θα είναι και πάλι πιστοί στο ραντεβού με τους ακροατές που νοιάζονται για την πόλη και την καθημερινότητά τους. Δημοτικές εκλογές 2014 στον Επικοινωνία FM.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου