Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014

Το Κοινωνικό Πρόγραμμα του Δικτύου Πολιτών Ηρακλείου. Παρασκευή 4/4,στο Πολύκεντρο

Με ομιλήτρια την Ειρήνη Κατσινοπούλου. Παρασκευή 4/4,
στο Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου»

        Με το εύγλωττο σύνθημα «κανένας  πολίτης μόνος του στην κρίση, αλληλεγγύη, αντίσταση, αυτό-οργάνωση» παρουσιάζεται την Παρασκευή, 4 Απριλίου 2014, στις 7 το απόγευμα,  στο Πολύκεντρο  «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Νεότητος και Κουντουριώτου), το πρόγραμμα Κοινωνικής  Πολιτικής  που θα εφαρμόσει ως Δημοτική Αρχή το Δίκτυο Πολιτών Ηρακλείου  Αττικής. 
Γιατί αν και διεκδικούμε και αγωνιζόμαστε για δημόσιο και δωρεάν σύστημα κοινωνικής προστασίας, πρόνοιας και υγείας  θεωρούμε ότι ο Δήμος οφείλει να λειτουργήσει ως ασπίδα προστασίας για όσους υποφέρουν και κινδυνεύουν.
  Το κοινωνικό πρόγραμμα του Δικτύου «Ηράκλειο, Πόλη της Κοινωνικής Προστασίας και της Αλληλεγγύης» παρουσιάζει η υποψήφια Δήμαρχος Ειρήνη Κατσινοπούλου. Παρεμβάσεις με θέμα την κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία και τις δομές αλληλεγγύης θα πραγματοποιήσουν οι: Κώστας Βενιώτης, μέλος της «Αλληλεγγύης για Όλους» και υπεύθυνος των δομών στη δημοτική παράταξη "Ανάσα" της Κηφισιάς, Δρ. Γιώργος Δαρεμάς, Δίκτυο Πολιτών Ηρακλείου και Παναγιώτα Σιαφάκα, Εκπρόσωπος CARITAS, Τμήμα Αθηνών-Προσφυγικό Έργο.

Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου