Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Ηχηρό και καθαρό μήνυμα ανατροπής από την Ειρήνη Κατσινοπούλου στο debate των υποψήφιων του Ηρακλείου στον Επικοινωνία 94fm

Ε. Κατσινοπούλου: "Στις 18 και στις 25 Μαΐου δεν ψηφίζουμε μόνο για την επόμενη δημοτική αρχή. Δίνουμε ψήφο ανατροπής στο δημοτικό κατεστημένο".
Την ευκαιρία να ανταλλάξουν και να αντιπαραθέσουν προτάσεις,
ιδέες αλλά και εξαγγελίες για την επόμενη ημέρα στο Ηράκλειο Αττικής είχαν, λίγες ημέρες πριν από την πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών, οι υποψήφιοι για τη δημαρχεία της πόλης, φιλοξενούμενοι στο studio του δημοτικού ραδιοφώνου Επικοινωνία 94FM και στο debate που διοργάνωσαν οι Δημοτικές Διαπλοκές.
Οι Ειρήνη Κατσινοπούλου (Δίκτυο Πολιτών Ηρακλείου) , Παντελής Βλασσόπουλος (Αδέσμευτη Κίνηση Ενεργών Πολιτών), Νίκος Μπάμπαλος (Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη), Γιώργος Μαστοράκος (ΔΑΣΗ), Κυριάκος Κουτρούλης (Πνοή Ηράκλειο), Βασίλης Λυκούρας (Λαϊκή Συσπείρωση) και Δημήτρης Ταβουλάρης (Ρήξη και Ανατροπή στο Ηράκλειο) διασταύρωσαν τα ξίφη τους - στο πλαίσιο ενός άκρως πολιτισμένου διαλόγου - πάνω στα μεγάλα ζητήματα του Ηρακλείου όπως: η κοινωνική πολιτική, τα έργα υποδομών και ανάπτυξης, ο οικονομικός σχεδιασμός κ.α.
H Ειρήνη Κατσινοπούλου μεταξύ άλλων είπε : «Στις 18 και στις 25 Μαΐου δεν ψηφίζουμε μόνο για την επόμενη δημοτική αρχή. Δίνουμε ψήφο ανατροπής στο δημοτικό κατεστημένο. Παίρνουμε τις τύχες στα χέρια μας. Δεν ψηφίζουμε μόνο για τον επόμενο δήμαρχο, αλλά για μια άλλου τύπου δημοτική αρχή. Μα πάνω από όλα, 18 και 25 Μαΐου ψηφίζουμε για τα δικαιώματά μας, ψηφίζουμε για τη Δημοκρατία, ψηφίζουμε για την αξιοπρέπειά μας, ψηφίζουμε για τις ζωές μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου